Brouwerij Van Steenberge i.s.m. Vandenbussche op Voka Oost-Vlaanderen netwerkevent

Bedrijfsnieuws
Brouwerij Van Steenberge i.s.m. Vandenbussche op Voka Oost-Vlaanderen netwerkevent

Op donderdag 9 maart 2017 ontvingen we in samenwerking met Voka ongeveer 60 deelnemers op het netwerkevent georganiseerd bij Brouwerij Van Steenberge te Ertvelde.

Voor Brouwerij Van Steenberge verzorgde Vandenbussche een uitbreidingsnieuwbouw van de bestaande brouwerij na afbraakwerken van twee woningen. Het betreft een industrieel gebouw met een hoog afwerkingsniveau en een erg uitnodigende en mooie gevel, die de stijgende groei en de beoogde productiecapaciteit van de komende jaren moet ondervangen. De brouwerij staat bekend voor zijn bieren Gulden Draak, Augustijn en Piraat.

Na een presentatie over het bouwproject en de 'co-engineering'-formule door Vandenbussche werd een brouwerijbezoek en netwerkreceptie aangeboden. 

 

Vandenbussche kan ook uw bouwproject realiseren en stapt, indien u dat wenst, al graag tijdens de studiefase mee in het bouwteam. Voor meer informatie, neem zeker contact met ons op.

Kantoorgebouwen, scholen, openbare gebouwen, assistentiewoningen, woonprojecten, ziekenhuizen... Ontdek onze referenties en werkwijze.