Recreatiecomplex ’t Sentrum in Sint-Laureins officieel geopend op 30 december 2016

Bedrijfsnieuws
Recreatiecomplex ’t Sentrum in Sint-Laureins officieel geopend op 30 december 2016

Voor gemeente Sint-Laureins heeft Vandenbussche het nieuwe recreatiecomplex ’t Sentrum aan het Singelken net op tijd afgewerkt.

Oorspronkelijk kreeg Vandenbussche het openbaar dossier niet toegewezen, maar net na de ruwbouwwerken ging de toenmalige aannemer in vereffening. De werf lag 4 maanden stil.

Op 9 mei 2016 nam Vandenbussche het klasse 5 project over en startte met de volledige afwerking inclusief technieken en buitenaanleg. Dit was een opluchting voor de toekomstige gebruikers, o.a. FC Goalgetters, dansschool Movimento, speelpleinwerking en heel wat andere verenigingen. Eind december kon de nieuwe voetbalkantine, kleedkamers en sanitair, cafetaria (226 m²) en danszaal (169 m²) opgeleverd en officieel geopend worden.

Ondertussen maken de verenigingen gebruik van de gebouwen en worden nog enkele bemerkingen in orde gebracht.Vandenbussche onderneemt steeds alle nodige acties om elk project tot een goed einde te brengen.

 

Bent u op zoek naar een totaalaannemer om uw bouwproject te realiseren? Aarzel dan niet en neem contact op met Vandenbussche. Vandenbussche, klasse 8 aannemer, voert zowel openbare als privé projecten uit en kan u ook bijstaan van de voorbereidende studies, via het opstellen van een lastenboek tot de uiteindelijke oplevering.