Vandenbussche investeert ten volle in kwaliteit met opleidingsdag in samenwerking met VDAB Wondelgem

Bedrijfsnieuws
Vandenbussche investeert ten volle in kwaliteit met opleidingsdag in samenwerking met VDAB Wondelgem

Kwaliteit en veiligheid op de werf is voor Vandenbussche van het allergrootste belang. Al verschillende jaren organiseren we een jaarlijkse veiligheidsdag voor alle operationele medewerkers en leidinggevenden op het bedrijfsterrein te Aalter. Een succesformule die ondertussen ook andere bouwbedrijven heeft geïnspireerd. Dit jaar wordt ook verder geïnvesteerd in kwaliteit.

Op vrijdag 24 februari werd een opleidingsdag specifiek in het teken van kwaliteit georganiseerd in samenwerking met het VDAB-opleidingscentrum te Wondelgem. Het gaat om een volledige opleidingsdag op maat uitgewerkt voor Vandenbussche waarin verschillende thema’s toegelicht worden en de medewerkers de praktische uitwerking tot in het detail uitgelegd krijgen. Dit gaat van beton correct storten, over luchtdicht bouwen en preventie van vochtschade tot diverse bouwknopen in de praktijk.

Dit wil ook zeggen dat de medewerkers die dag van de werf worden gehouden en de werven voor één dag stilliggen. Het gaat om 41 arbeiders, 19 werfleiders, 10 projectleiders, 2 hoofdprojectleiders en directie. Als klasse 8 aannemer zijn wij ervan overtuigd dat deze inspanning zijn vruchten afwerpt. Dit past perfect binnen de visie van ons familiebedrijf.

Op zoek naar een aannemer die u van voorbereidende studies tot de oplevering kan begeleiden? Ontdek de ‘wij trekken uw plan’-aanpak op onze website.