Vandenbussche opnieuw bekroond met Gold label als Best Managed Company

Bedrijfsnieuws
20240530 BMC Uitreiking Team

 

Vandenbussche werd herbevestigd als Gold laureaat in het Best Managed Companies-programma. Het programma toetst de deelnemers elk jaar aan een wereldwijd beproefd kader. Het erkent privébedrijven die een heldere strategie, sterke competenties en betrokkenheid bij het bedrijf vertalen in solide financiële resultaten. De jury heeft Vandenbussche erkend voor haar uitmuntende bedrijfsprestaties en mag het komende jaar het kwaliteitslabel dragen.

"Het is een eer dat wij het Gold label opnieuw hebben ontvangen en zo lid blijven van deze exclusieve community van sterk presterende Belgische privébedrijven. Onze erkenning als Best Managed Company, vijf jaar na elkaar, bewijst dat wij over sterke troeven beschikken om ons door moeilijke tijden te loodsen, en de uitdagingen van morgen te trotseren. De jury loofde onze langetermijnstrategie, onze sterke resultaten van de laatste jaren en ons sterk team. Dit jaar viel nog meer dan anders onze continue drang naar innovatie op waarmee we een voortrekkersrol nemen in de Belgische bouwwereld en ook onze voortdurende inspanningen voor duurzaamheid gingen niet onopgemerkt voorbij. Deze mooie erkenning bevestigt dat Vandenbussche klaar staat voor de uitdagingen van de bouwwereld voor de komende jaren," Kristof Defruyt, CEO.

Bruno Peelares, Partner Deloitte Private en Best Managed Companies Programme Leader: "Alle laureaten blijven ons imponeren met hun sterke en duurzame groei, zelfs te midden van veranderende marktomstandigheden. Ze tonen veel flexibiliteit, aanpassingsvermogen, en blijven altijd een stap voor op hun concurrenten. Bovendien hebben ze bewezen dat hun managementteams de organisatie door uitdagende tijden heen kan loodsen en tegelijkertijd kan focussen op de ontwikkeling en het welzijn van hun werknemers. Deze bedrijven stimuleren innovatie, talent en diversiteit, waardoor ze echte leiders zijn in hun sector."

 

Ook deel uit maken van Vandenbussche als Best Managed Company?

Ontdek alle vacatures